Kerstmis & Nieuwjaar
Eindejaars afhaal
Maak je feestdagen compleet met Salons Norfolk. Trakteer jezelf en je dierbaren op een culinair feest om nooit te vergeten. Laat de festiviteiten beginnen!
Kies voor het drie -of viergangenmenu, verschillende opties van koude buffetten (vanaf 6 personen), het verwenbordje of het kaasplankje. En omdat we weten dat de kleintjes ook van lekker eten houden, hebben we speciaal voor hen een smakelijk kindermenu samengesteld.
Plaats je bestelling vóór dinsdag 20 december voor Kerstmis en vóór dinsdag 26 december voor Oud en Nieuw.
We leveren aan huis tot 15km rond Sint-Truiden of Hasselt. Je bestelling wordt op 24, 25/12 of 31/12 tussen 9u en 12u netjes aan huis geleverd.
Bestel online: Afhalen: In Hasselt of Sint-Truiden op zondag 24 en 31 of maandag 25 december - Levering: zondag 24 of 31 december tussen 12u en 15u. Voor de mogelijke leveringskost contacteren we je daags na ontvangst van je bestelling.
Bestel telefonisch: 0471/45 22 30
MENU 1 (3 gangen)
Voorgerecht
Butternutsoep met kippenballetjes
vergezeld van 2 mini artisanale broodjes
Hoofdgerecht
Gevulde kalkoenballotine
met rode bessen, honing tijmsaus en kroketjes
Dessert
Tiramisu met limoncellocrème
_____
Prijs
3 GANGENMENU €38 pp
Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
_____
OPTIE HAPJES
Zeekat (inktvis) met tarwekorrels en winters groen sausje
Blauwe kaasmousse met gebakken peer en notencrunch
Quiche van wild zwijn
Chocoladehoorntje met foie gras mousse
Prijs
€12 pp
MENU 2 (3 of 4 gangen)
Voorgerecht
Langoustine, aardappeltartaartje met rivierkreeft
vergezeld van 2 mini artisanale broodjes
*Tussengerecht
Lomfilet met winterstaafjes
met een crumble van pijnboompitjes
Hoofdgerecht
Fazantenfilet met fine champagnesaus
gekarameliseerd witloof met worteltrio, assortiment wintergroentjes en knolselderpuree
Dessert
Feestdessert met peer, speculaas en witte chocolademousse
_____
Prijs
3 GANGENMENU €46 pp
Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
4 GANGENMENU €60 pp
Voorgerecht, *tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
_____
OPTIE HAPJES
Zeekat (inktvis) met tarwekorrels en winters groen sausje
Blauwe kaasmousse met gebakken peer en notencrunch
Quiche van wild zwijn
Chocoladehoorntje met foie gras mousse
Prijs
€12 pp
MENU 3 (4 gangen)
Voorgerecht
Witloofsoep met gerookte zalmspies en bieslookroom
vergezeld van 2 mini artisanale broodjes
Tussengerecht
Gegrilde witvis met garnalenbisque en zeekraal
Hoofdgerecht
Hertenfilet met grand-veneursaus
spruiten, witloof, pompoen, paddenstoeltjes en mini gratins van aardpeer en pastinaak
Dessert
Parfait van champagne met passievruchten
_____
Prijs
4 GANGENMENU €65 pp
Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
_____
OPTIE HAPJES
Zeekat (inktvis) met tarwekorrels en winters groen sausje
Blauwe kaasmousse met gebakken peer en notencrunch
Quiche van wild zwijn
Chocoladehoorntje met foie gras mousse
Prijs
€12 pp
KOUD BUFFET (Optie 1)
Tot 5 personen op individuele borden gepresenteerd
Vanaf 6 personen als buffet gepresenteerd
Zalm Belle-Vue
Gerookte forel
Gevulde schartongrolletjes met zure room
Gerookte kip in mango jasje
Trevélez ham +18 maanden met meloenpartjes
Vitello tonnato met kappertjes en parmezaan
Caesarsalade met gegrilde kip
Assortiment van koude groentjes
Pastasalade van het huis
Aardappelsalade op Ardense wijze
Aangepaste sausjes
Assortiment mini broodjes
*Optie kinderbuffet
Mini bouletjes
Kippenboutjes
Varkensgebraad
Kipfilet
_____
Prijs
Koud buffet €30 pp
*Kinderbuffet €18 pp
KOUD BUFFET (Optie 2)
Tot 5 personen op individuele borden gepresenteerd
Vanaf 6 personen als buffet gepresenteerd
Zalm Belle-Vue
Huisgemarineerde zalm met Szechuanpeper, gin en kruidensalade
Gevulde tomaat met grijze garnalen
Scampi gemarineerd
Ei gegarneerd met tonijn
Lomfilet met winterse afwerking
Filet van fazant met Trevélez ham +18 maanden en bessenconfituur
Terrine van ree met foie gras en vijgen
Carpaccio van hert
Kalkoenrolletjes
Assortiment van koude groentjes
Pastasalade van het huis
Aardappelsalade op Ardense wijze
Aangepaste sausjes
Assortiment mini broodjes
*Optie kinderbuffet
Mini bouletjes
Kippenboutjes
Varkensgebraad
Kipfilet
_____
Prijs
Koud buffet €39pp
*Kinderbuffet €18 pp
VERWENBORDJE
Ook mogelijk voor 1 persoon
1/2 Kreeft belle-vue
Tagliata van tonijn met krokante sesam en gemarineerde gember
Huisgemarineerde zalm met Szechuanpeper, gin en kruidensalade
Gerookte forel
Maatjes met ajuin
Assortiment van koude groentjes
Pittig sausje
Cocktailsaus
Assortiment artisanale broodjes
_____
Prijs
Vis verwenbordje €65 pp
_____
OPTIE HAPJES
Zeekat (inktvis) met tarwekorrels en winters groen sausje
Blauwe kaasmousse met gebakken peer en notencrunch
Quiche van wild zwijn
Chocoladehoorntje met foie gras mousse
Prijs
€12 pp
KAASPLANK
Tot 5 personen op individuele borden gepresenteerd
Vanaf 6 personen op plank gepresenteerd
Selectie van 6 Europese kazen (260g)
fruit, noten, chutneys en confituur
5 broodjes pp en boter
_____
Prijs
Kaasplank of bord €23 pp
_____
OPTIE HAPJES
Zeekat (inktvis) met tarwekorrels en winters groen sausje
Blauwe kaasmousse met gebakken peer en notencrunch
Quiche van wild zwijn
Chocoladehoorntje met foie gras mousse
Prijs
€12 pp