top of page
Trouwzaal Limburg | Salons Norfolk

Privéfeest

Huwelijk

Salons Norfolk biedt de perfecte setting voor uw huwelijksfeest. Neem plaats aan de gezellige ronde tafels. Laat uw gasten genieten van een walking dinner of kies voor bediening aan tafel in de wintertuin, de grote zaal of in onze luxe-verwarmde feesttent van topniveau. Om daarna met de openingsdans het feest los te laten barsten.

Uw wensen en waarden gieten we op een creatieve manier in een kwaliteitsvol totaalpakket van catering tot decoratie binnen uw budget. Samen maken we de mooiste dag van jullie leven helemaal onvergetelijk!

Trouwzaal Limburg | Salons Norfolk
Trouwzaal Limburg | Salons Norfolk

Familiefeest

Een communiefeest, een verjaardagsparty, een babyborrel of een huwelijksverjaardag vieren? Salons Norfolk heeft alles in huis om van uw familiefeest een topfeest te maken, ongeacht of u een grote familie heeft of in beperkte kring wilt vieren.

Aperitiefje binnen of buiten, een walking dinner in de grote zaal of een uitgebreid diner in de wintertuin. Vertel ons wat uw wensen zijn en we regelen alles van catering tot decoratie met respect voor uw budget.

Inhouse catering

Indien u géén gebruik wenst te maken van onze inhouse catering-diensten, is een afkoop mogelijk zodat u een cateraar naar keuze kan inzetten.

Trouwzaal Limburg | Salons Norfolk
bottom of page