top of page

HAPJES
Assortiment van 3 hapjes
• Mini tartelette mousse van fazant en veenbessen
• Winterquiche met pompoen, rode ui en ricotta
• Bladerdeeghapje met paddenstoelenragout en truffelolie
€ 10
SOEPEN
1L Pastinaaksoep (3 porties)
Met bieslookroom en een heerlijke wildcrunch
€ 12
1L Kreeftensoep (3 porties)
Op meesterlijke wijze met cognac bereid
€ 18
MENUS
Feestmenu 1 (3 gangen) prijs pp
• Voorgerecht:
Kalkoenrolletje met veenbessen, pistache en sinaasappeldressing
• Hoofdgerecht:
Gebraden rugfilet van everzwijn met pompoencréme, pastinaak, spruitjes met spekjes, gratin dauphinois en rode wijn-jus met kruidkoek
of
Rollade van zalm & lomvis met kruidenvulling, beurre-blanc, wintergroenten en knolselderpuree
• Dessert:
Frambozencrèmeux op een speculaasbodem
€ 39
Welk hoofdgerecht wens je?
Rollade van zalm & lomvis
Gebraden rugfilet van everzwijn
Feestmenu 2 (3 gangen) prijs pp
• Voorgerecht
Terrine van fazant en wilde bospaddestoelen met een chutney van
appel en toast van brioche
• Hoofdgerecht
Duo tournedos van hert en pulled haas met rode wijnsaus, wintergroenten, knolseldercrème en aardappelmousseline
OF
Risotto van lomvis met saffraan en gegrilde wintergroentjes
• Dessert
Ruby bûchette
€ 49
Welk hoofdgerecht wens je?
Duo hert en haas
Risotto van lomvis
Vegan feestmenu (3gangen) prijs pp
• Pastinaaksoep met groentencrunch en kokosroom
• Risotto met boschampignons, gegrilde groenten en saffraan
• Smeuïge chocolademousse (op basis van sojamelk)
€ 35
Veganistisch
Vegetarisch
Kindermenu - prijs pp
• Tomatensoepje met balletjes
• Koninginnehapje van kalkoen met feestpuree, worteltjes en appelmoes
• Smeuïge chocolademousse
€ 25
KOUD BUFFET
Koud feestbuffet €38 pp
Nostalgisch koud buffet te bestellen vanaf 4 personen, met een combinatie van frisse, hartelijke en rijke smaken
• Vis
Zalmrolletje met dille – mosterdsaus
Garnalencocktail met cocktailsaus en ijsbergsla
Terrine van gerookte vis met kruidenroom
Eitjes gegarneerd met tonijnmousse
• Vlees
Rosbief van rund met truffelmayonaise
Gebraden kalkoenfilet met veenbessencompote
Paté van wild met uienchutney
Trevélez ham met meloenpartjes
• Groentengarnituur
Salade van wintergroenten met honing-dressing (pastinaak, wortel, rode biet)
Aardappelsla met sjalot en peterselie
Knapperige groene salade met kerstomaten en notenmix
Pastasalade van het huis
Assortiment sausjes van de chef
• Brood
Assortiment mini broodjes met boter
🔸 Bestel je voor minder dan 4 personen, kies dan voor het Koud feestbordje.
4 personen koud buffet
€ 152
5 personen koud buffet
€ 190
6 personen koud buffet
€ 228
7 personen koud buffet
€ 266
8 personen koud buffet
€ 304
9 personen koud buffet
€ 342
10 personen koud buffet
€ 380
11 personen koud buffet
€ 418
12 personen koud buffet
€ 456
13 personen koud buffet
€ 494
14 personen koud buffet
€ 532
15 personen koud buffet
€ 570
16 personen koud buffet
€ 608
17 personen koud buffet
€ 646
18 personen koud buffet
€ 684
19 personen koud buffet
€ 722
20 personen koud buffet
€ 760
Wil je soep erbij?
1L Pastinaaksoep (3 porties)€ 12
1L Kreeftensoep (3 porties)€ 18
2L Kreeftensoep (6 porties)€ 36
Gastronomisch feestbuffet € 48 pp
Luxe koud buffet, met verfijnde bereidingen, pure smaken en feestelijke accenten. Minimum bestelling 4 personen
• Vis
Carpaccio van sint-jacobsvrucht met limoenolie en roze pepers
Huisgerookte zalm met szechuanpeper en gin
Kreeftenmousse met fijne kruiden
Mini tartaar van tonijn met sesam en wakame
• Vlees
Filet van hert met porto-jus
Vitello van kalf met tonijnmayonaise en kappertjes
Eendenborst gerookt op appelhout met sinaasappelgel
Fazantfilet met bessenconfituur
• Groentegarnituur
Salade van wintergroenten met honing-dressing (pastinaak, wortel, rode biet)
Aardappelsla met sjalot en peterselie
Knapperige groene salade met kerstomaten en notenmix
Pasta salade v/h huis
Sausjes v/d chef
• Brood & boter Broodmandje met mini-brioche, vijgenbrood en olijvenfocaccia
Kruidenboter, zoute boter en tapenade van zongedroogde tomaat
🔸 Bestel je voor minder dan 4 personen, kies dan voor het gastronomisch feestbordje
4 personen
€ 192
5 personen
€ 240
6 personen
€ 288
7 personen
€ 336
8 personen
€ 384
9 personen
€ 432
10 personen
€ 480
11 personen
€ 528
12 personen
€ 576
13 personen
€ 624
14 personen
€ 672
15 personen
€ 720
FEESTPLANKEN
Internationale kaasplank - €23 pp
Selectie van 6 smaakvolle kazen (270gr/p) aangevuld met fruit, noten, chutney en een assortiment van broodjes met boter. Minimum bestelling 4 personen.4 personen
€ 92
5 personen
€ 115
6 personen
€ 138
7 personen
€ 161
8 personen
€ 184
9 personen
€ 207
10 personen
€ 230
11 personen
€ 253
12 personen
€ 276
13 personen
€ 299
14 personen
€ 322
15 personen
€ 345
Vegetarisch
Wil je soep erbij?
1L Pastinaaksoep (3 porties)€ 12
1L Kreeftensoep (3 porties)€ 18
2L Kreeftensoep (6 porties)€ 36
INDIVIDUELE PORTIES
Internationaal kaasbordje
Bord met een selectie van 6 smaakvolle kazen (270gr/p) aangevuld met fruit, noten, chutney en een assortiment van broodjes met boter. 🔸Bestel je voor meer dan 3 personen, kies dan de kaasplank.
€ 23
Vegetarisch
Assortiment van 3 hapjes erbij?
Assortiment van 3 hapjes€ 10
Geen hapjes toevoegen
Koud feestbord
Nostalgisch koud feestbord met een combinatie van frisse, hartelijke en rijke smaken
• Vis
Zalmrolletje met dille – mosterdsaus
Garnalencocktail met cocktailsaus en ijsbergsla
Terrine van gerookte vis met kruidenroom
Eitjes gegarneerd met tonijnmousse
• Vlees
Rosbief van rund met truffelmayonaise
Gebraden kalkoenfilet met veenbessencompote
Paté van wild met uienchutney
Trevélez ham met meloenpartjes
• Groentengarnituur
Salade van wintergroenten met honing-dressing (pastinaak, wortel, rode biet)
Aardappelsla met sjalot en peterselie
Knapperige groene salade met kerstomaten en notenmix
Pastasalade van het huis
Assortiment sausjes van de chef
• Brood
Assortiment mini broodjes met boter
🔸 Bestel je voor meer dan 3 personen, kies dan het koude feestbuffet
€ 38
Assortiment van 3 hapjes erbij?
Assortiment van 3 hapjes€ 10
Geen hapjes toevoegen
Gastronomisch feestbord € 48 pp
Luxe koud feestbord met verfijnde bereidingen, pure smaken en feestelijke accenten.
• Vis
Carpaccio van sint-jacobsvrucht met limoenolie en roze pepers
Huisgerookte zalm met szechuanpeper en gin
Kreeftenmousse met fijne kruiden
Mini tartaar van tonijn met sesam en wakame
• Vlees
Filet van hert met porto-jus
Vitello van kalf met tonijnmayonaise en kappertjes
Eendenborst gerookt op appelhout met sinaasappelgel
Fazantfilet met bessenconfituur
• Groentegarnituur
Salade van wintergroenten met honing-dressing (pastinaak, wortel, rode biet)
Aardappelsla met sjalot en peterselie
Knapperige groene salade met kerstomaten en notenmix
Pasta salade v/h huis
Sausjes v/d chef
• Brood & boter Broodmandje met mini-brioche, vijgenbrood en olijvenfocaccia
Kruidenboter, zoute boter en tapenade van zongedroogde tomaat
🔸 Bestel je voor meer dan 3 personen, kies dan voor het Gastronomische feestbuffet.
€ 48
Assortiment van 3 hapjes erbij?
Assortiment van 3 hapjes€ 10
Geen hapjes toevoegen
DESSERT
Feestelijke dessertplateau (assortiment van 40 stuks)
Voor de zoete afsluiter, een heerlijk assortiment (40st) aan mini gebak zoals rijsttaartjes, carré abrikooscakes, profiteroles, kersen clafoutis, boules de berlin, amandelstaafjes en tarte tatin
€ 95

Dineren
bottom of page
